Lång Erfarenhet

Zalez startades 1990 som ett handelsbolag och ombildades 2015 till ett aktiebolag. Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Upptagningsområde i hela Stockholm

Zalez hjälper såväl privatkunder, villaägare, fastighetsägare och företag med upptagningsområde över hela Stor-Stockholm, med utgångspunkt från Haninge. Inget jobb är för litet eller stort för oss!

Certifierade

Zalez Fastighetsservice och Bemanning AB innehar Auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör samt Skotta Säkert certifikat. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Vår vision

Vår vision är att bygga långsiktiga affärsrelationer. Detta åstadkommer vi genom att sätta våra kunder och vår personal i fokus. Genom nära kontakt och kännedom om kundens behov och individens styrkor skapas en god relation för alla parters långsiktiga utveckling.

Vi på Zalez vill alltid ha en öppen och tydlig kommunikation med dig som kund för att upprätthålla en god och långsiktig relation. 

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig gärna.

.

Vill du bli kontaktad?

Lämna ditt namn, och nummer eller e-post, så återkommer vi till dig.

    .